Politica de Livrare si Retur

M FLOWER LAB SRL efectueaza livrari gratuite în Bucuresti si Ilfov.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul mflowerlab.ro sunt exprimate în RON.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de către dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Vă rugăm să luați în calcul orele obișnuite pentru livrare, respectiv intervalul 9-17, atunci când stabiliți adresa pentru livrare (acasă, la serviciu).

M FLOWER LAB SRL, societatea vânzătoare a produselor promovate prin intermediul site-ului mflowerlab.ro, nu este răspunzătoare pentru expedierea întârziată, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea: blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, accidente), surpări de teren, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.; cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea in proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.

În funcție de ora plasării comenzii, există șansa ca în București produsele să fie livrate în aceeași zi sau în ziua următoare. În majoritatea situațiilor, în cel mult 48 de ore comenzile sunt livrate in Bucuresti si Ilfov.

Politica de Retur

Daca ați achiziționat un articol prin intermediul mflowerlab.ro și doriți să îl returnați, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected].
În conformitate cu OUG nr. 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, cu modificările și completările ulterioare, art. 16 lit. d): Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce privește contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale care furnizează produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Așadar, florile, fiind considerate produse perisabile conform legislației NU vor putea fi returnate.

Aveti dreptul sa ne restituiti numai Produsele extra de unica folosinta – cum ar fi vazele sau Cardurile Cadou, cu conditia ca aceste Carduri Cadou sa nu fi fost folosite pâna la data restituirii. Trebuie sa manipulati cu grija Produsele primite, inclusiv ambalajul. Trebuie sa returnati Produsul si toate accesoriile livrate împreuna cu acesta, în starea si ambalajul original – daca este rezonabil posibil – în termen de 14 zile de la livrare. Produsul care beneficiaza de dreptul de anulare trebuie returnat la urmatoarea adresa: str. Brazilia, nr.16, parter, sector 1, Bucuresti, România.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Spargerea sau deteriorarea produselor in timpul transportului va fi anuntata de indata Companiei. In caz contrar, acestea nu vor mai fi eligibile pentru retur/ schimb. Produsele folosite sau sparte/ deteriorate in timpul utilizarii lor, nu vor fi eligibile pentru retur/ schimb. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail [email protected], unde vor specifica următoarele:

–     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

–     motivul returului

–     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

Costul transportului pentru inlocuirea produselor sparte sau deteriorate in timpul transportului de la Companie catre Client va fi suportat de catre Companie.

We are MFlowerLab, a whole new kind of flower design studio in the heart of Bucharest. That means 100 sqm where flowers meet design, creativity and passion. Whether we create a flower bouquet or we organize a creative corporate event, we cannot emphasize enough how much care and attention to detail goes in everything we do.
Contact Us
Quick Shop
X